Hoe blokkeer of deblokkeer ik een speler?
Als een andere speler je ervaring minder leuk maakt, kun je hen op elk moment blokkeren.
Iemand blokkeren zorgt ervoor dat diegene je niet meer kan benaderen of met je content kan omgaan. Je kunt hen later ook weer deblokkeren als je van gedachten verandert.
Een speler blokkeren
- Open het profiel van de speler.
- Kies Melden.
- Geef aan of je de speler wilt Blokkeren, Melden of Vrienden verwijderen.
Iemand blokkeren betekent niet automatisch dat je hem ook meldt. Als je denkt dat ze de Communityregels hebben overtreden, zorg er dan ook voor dat je hen meldt.
Wat is het verschil?
- Melden – Stuurt het gedrag van de speler naar ons moderatieteam ter beoordeling.
- Blokkeren – Voorkomt dat de speler je kan benaderen of met je content kan omgaan.
- Vrienden verwijderen – Verwijdert de speler van je Vriendenlijst.
Een speler deblokkeren
Je kunt een speler op elk moment deblokkeren via je geblokkeerde spelers in de game-instellingen.