Hoe verwijder ik mijn account?
Zastanawiasz się nad usunięciem swojego MovieStar? Upewnij się najpierw, co się stanie — usunięcie rozpoczyna się od razu po ukończeniu kroków.
Co się dzieje, gdy usuwam swoje konto?
Usunięcie konta usuwa Twojego użytkownika z MovieStarPlanet 2 oraz innych gier MovieStarPlanet powiązanych z nim.
Stracisz wszystko na koncie, w tym:
- Postępy.
- StarCoins i Diamenty.
- Przedmioty i nagrody.
- Wygląd, Filmy, ArtBooks oraz inne treści.
Czy mogę odzyskać swoje konto?
Możesz być w stanie ponownie aktywować swoje konto do 90 dni po jego usunięciu.
Jeśli do Twojego konta jest podłączony adres e-mail:
Wyślemy do Ciebie automatyczną wiadomość e-mail z linkiem do ponownej aktywacji. Link jest ważny przez 90 dni.
Jeśli do Twojego konta nie jest podłączony adres e-mail:
Skontaktuj się z Obsługą przez czat w prawym dolnym rogu Centrum pomocy. Będziesz potrzebować paragonu/ potwierdzenia zakupu dla VIP lub Pakietu Top-Up.
Zgłoszenia dotyczące ponownej aktywacji są rozpatrywane indywidualnie. Paragon pomaga nam zweryfikować konto, ale nie gwarantuje, że uda się je przywrócić.
Po 90 dniach konto zostaje trwale usunięte i nie można go odzyskać — w tym wszelkie dane i informacje z nim powiązane.
Jak usunąć moje konto?
Musisz być zalogowany na konto, które chcesz usunąć. Nie możesz usunąć konta innego gracza.
- Otwórz Ustawienia.
- Przejdź do Moje konto.
- Wybierz Więcej.
- Wybierz Usuń konto.
- Postępuj zgodnie z krokami, aby potwierdzić usunięcie.